Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010 zbójnik
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
Oscypek
Bydgoska starówka.
Gdynia Design Days 2010 - kącik kulinarny
Rekowo - świniobicie: kaszanka
Rekowo - świniobicie: kaszanka
Rekowo - świniobicie: gotowanie kiełbas
Rekowo - świniobicie: wędzenie kiełbas
Rekowo - świniobicie: wędzenie kiełbas
Rekowo - świniobicie: gotowany boczek
Rekowo - świniobicie: gotowany boczek
Rekowo - świniobicie: gotowany boczek
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-09-03 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej