Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Lębork - Lęborskie Dni Jakubowe 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
II Międzynarodowy Festiwal Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-08-24 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej