Ciekawe informacje o pałce podajesz Bogdanie. Nigdy bym nawet nie pomyślała, że pałka jest jadalna. Autor: ElaJ Dodano: 2014-12-28 20:44:14 |
http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16995491,Palka_wodna.html Autor: borowiak Dodano: 2014-12-28 19:40:13 |
Poważnie? Tyle żarcia w życiu zmarnowałem? Trzeba będzie spróbować ;) Autor: Artur74 Dodano: 2014-12-28 19:33:18 |
Pałka szerokolistna. Wiesz, że jadalna? Najlepiej białe części gotuje się jak szparagi, a wczesną wiosną można też jeść surowe w myśl zasady - "co da się złamać, można zjeść". :) Autor: borowiak Dodano: 2014-12-28 19:00:52 |
Autor: Stefan Sapeta Dodano: 2014-12-30 22:36:23