Zaloguj się | Zarejestruj się
 

Galeria: kulinariaWłącz pokaz slajdów

Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku - Dzień drugi - popisy kulinarne profesjonalistów.
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Kulinarna impreza na skoczowskim rynku
Samotna nad Wdą. Tleń
Hel. Smażalnia ryb, w głębi muzeum rybołówstwa.
kulinaria - Artykuły / Felietony
Festiwal Kuchni Zbójnickiej

Festiwal Kuchni Zbójnickiej (felieton)

24 lipca na skoczowskim rynku można było zjeść Gulasz Zbójnicki z wielkiej patelni o średnicy 1,70 cm i wadze prawie 120 kg oraz skosztować specjału mamy Golcowej – Kwaśnicy z 300 litrowego gara. Wszystko to w ramach II Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2010.

 
Artykuł dodano: 2024-08-09 | Autor: Gabriela Jaworowska
czytaj dalej